post

Повечето хора, които рядко се занимават с ремонти, имат доста погрешна представа за фирмите „кърти, чисти и извозва“. Според тях те могат да са ни полезни само в случаите, когато искаме да разрушим нещо или да изхвърлим непотребни вещи. А дали е възможно да направим цялостен ремонт на дома си и да го преобразим с помощта на такава фирма? Отговорът е твърдо ДА – прочетете следващите редове, за да се убедите!

Един от най-качествените и евтини варианти за смяна на дограмата е точно използването на къртачески услуги. Наемайки такава фирма, ще си осигурите не само бързото демонтиране на старата дограма, но и цялостната й смяна с нова алуминиева, pvc, дървена или каквато си пожелаете. А освен нови прозорци, можете да се сдобиете и с нови врати – или по-точно отвори за врати. Изключително често използвана услуга напоследът е пробиване на отвор за врата и повечето популярни къртачески фирми я изпълняват отлично.

Като стана дума за врати, трябва да споменем и събаряне и изграждане на стени. Какъв по-добър начин да направим апартамента си по-широк и комфортен от това да си направим две стаи от една по-голяма или да си разширим хола, например, като го слеем с кухнята? Всичко това, а и много други по-креативни дейности, са напълно изпълними от къртаческите фирми. Ето как разрушаването всъщност създава нещо много по-добро!

А това, което най-често правим с домовете си, е боядисване на стените и тавана. Нужно е да освежаваме помещенията вкъщи на всеки няколко години, за да сме щастливи в тях. Освен да боядисат стените ни, фирмите „кърти, чисти и извозва“ могат перфектно да сложат замазка и шпакловка, ако има нужда (при това избирайки сами най-подходящите и същевременно достъпни материали).

С помощта на тези фирми имаме възможността и да сменим плочките в банята и тоалетната. Къртаческите фирми са специалисти в къртенето на стари плочки и поставянето на нов фаянс или теракот. Могат да ни помогнат и при монтирането на душ кабини, мивки, тоалетни чинии и каквото всъщност поискаме от тях.

А подозирали ли сте, че тези професионални фирми могат да предложат и много по-сложни услуги, като ВИК ремонти, изграждане на водопроводни и отоплителни системи и други неща, изискващи по-инженерна мисъл. Разбира се, не всички компании от този бранш са способни на такива ремонти, но те не са проблем за най-големите експерти от тях. Е, нека сега някой да каже, че къртаческите фирми вършат само хамалска работа!

В краен случай можем направо и да подменим дома, като се обърнем за помощ към фирма, която да събори сградата ни Разбира се това е доста екстремен метод и ако подходите към него трябва да сте наистина сигурни какво правите. Изграждането на нов дом от нулата е доста времеемко, както и изисква солиден финансов ресурс.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *