post

Предимствата ни споделят от www.forton.bg

Да имаш офис в центъра на София – добра бизнес перспектива, нали? Определено в страната мястото, където се случват най-много успешни бизнес сделки е столицата и това се обуславя от силната икономическа позиция на града до момента. В столицата, както и в големите градове у нас – Пловдив, Бургас, Варна и други, понятието център на града е доста обширно и поради тази причина много бизнеси се оказват излъгани в очакванията си. С вас няма да стане така обаче, ако се доверите на Фортън, защо да го направите можете да откриете сами на www.forton.bg. Нека реално да размислим, защо един офис на централна локация в София, би ни бил толкова полезен!? Четете…

Офис в центъра на София – всичко ли е локация или има и нещо повече!

До голяма степен центъра на столицата е знаково място, както за бизнес, така и за забавления, за разглеждане на забележителности, за шопинг ако щете. Там са концентрирани едни от най-знаковите места за града, като Орлов и Лъвов мост, Народното събрание и Президентството, престижни хотели, НДК, Университети и прочие. На първо място градската среда в центъра на столицата е изключително облагородена и функционална. Там възможностите за ползването на градски транспорт са редица, има регулирани възможности за паркиране и винаги можете да предложите на чуждестранните си бизнес партньори бърз достъп до или откъм летището. Можете да им предложите още най-добрите хотели за настаняване в столицата и да проведете бизнес срещите си в реномирани заведения в района.

Плюсовете на столичният център не свършват дотук. Ако имате офис в центъра на София, то много бързо имате достъп до магистралите свързващи столицата с източна, централна и северна България, както и до околовръстния път. Офис сградите в центъра разположени около стратегически булеварди, като Скобелев, Сливница или Данаил Николаев са изключително модерни, функционални и съвременни. Няма да ви липсва лукс, удобства, технологична обезпеченост и добра поддръжка на офис помещенията. Освен това вашите квалифицирани кадри ще могат съвсем спокойно в района да се забавляват след работа, да осъществяват срещи с колеги в близките барове и ресторанти, да пътуват в командировки и да се чувстват пълноценни членове на един космополитен град, като Европейска София.

Какво ви предлагат на www.forton.bg по отношение наемането на офис в центъра на София? На първо място изключителен професионализъм и коректност. Консултантите на компанията за бизнес имоти са подготвени да ви съдействат напълно по отношение на търсенията от ваша страна за модерни и съвременни офис пространства в центъра на столицата. Те имат ежедневен достъп до множество инвеститори отдаващи под наем офис сгради на отлични цени. Затова избирайки Фортън за ваш консултант, вие избирате добро бъдеще за бизнеса си, който винаги е добре и перспективно да има офис в центъра на София. Потърсете Фортън България още днес и утре вече ще гледате от прозорците на модерна офис сграда в центъра, която ще ви очарова!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *