post

Lina Nikol и част от най–ярките изпълнители от Гласът на България на сцената на Urban Fest в Serdika Center

 

Oт 01 до 05 юли между 18:00 и 21:00 часа второто издание на Urban Fest ще посрещне младите попълнения на българската музикална сцена – Zornitsa Slavova & Michael Bozev, Явор Велчев – Yavi, Yagoda Treneva & Ilia Kolev, както и  новото откритие на соул/RnB музиката – Lina Nikol. Едни от най- нашумелите  DJ-и на българската клубна сцена – KXCKS, Boyan, Artone, Silver, Screamo и Xonic (Marble Souls), Rawland, Nikolay Danev и Marten Roberto ще разчупят представите за традиционен „шопинг“ с ексклузивни партита от 05 до 07 юли.

Aкустичните кавъри на хитови парчета и топлият акомпанимент на китара ще бъдат само част от музикалната наслада, приготвена специално за гостите на Urban Fest и Serdika Center. В периода от 05 до 07 юли посетителите ще могат да се възползват от ексклузивни намаления в подбрани магазини, а за покупките над 50 лв. в периода на целия Urban Fest, гостите ще имат възможност да спечелят специален подарък от щанда с награди на Голямата Ротонда.

От 01 до 07 юли Serdika Center представя и впечатляваща изложба на колекционерски кецове. Емблематичните модели, сред които любимият чифт на Майкъл Джордан – Air Jordan I и обувките, носени от Уди Харелсън в класиката „Белите не могат да скачат“ – Nike Air Command Force Billy Hoyle, предизвикаха любопитството на популярната блогърка Ирина Денева от „when_you_wonder_what_to_wear“, дизайнерът и стилист Антония Йорданова,  победителката от “Master Chef” Божана Кацарова и чаровната Ипси от Kitty From The City.

За втора поредна година Urban Fest ще приветства почитателите на градската култура, предоставяйки им възможността да разгледат впечатляващата инсталация с изложба на колекционерски обувки, да се докоснат до красотата на мелодията на соул и RnB музиката, както и да се насладят на освежаващи коктейли. Фестивалът има за цел да популяризира streetwear модата и посетителите да бъдат максимално потопени в духа на градския живот. В допълнение към тазгодишната програма на Urban Fest ще се включват и талантливите татуисти от „Мастилница“, които са подготвили специални демонстрации.

Повече информация за събитието може да откриете на – http://serdikacenter.bg

Видео към предаването „7 минути с“ с водеща Лорина Камбурова и гости Artone, Boyan и Lina Nikol – 7 минути с

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *