post

 

Покупката на жилище е важна и отговорна стъпка, която трябва да обмислим много внимателно. Подобна инвестиция е сериозна, а за да бъде и рентабилна, трябва да обърнем внимание на редица неща. Площ, разпределение на помещенията, квартал/локация, изложение, състояние на сградата, функционалност и цена – всички тези критерии са само част от нещата, които трябва да обмислим добре, преди да вложим парите си в нов дом. Ако търсите добри и лукс оферти, имоти Драгалевци в София са обявени за продажба в SUPERIMOTI на изгодни цени. Проверете ги сами. 

Защо да купим имот в Драгалевци?

Динамиката и шумотевицата в столицата ни тласка към търсенето на уединение и тишина, които ще намерим в един от най-предпочитаните столични квартали, който предлага жилища на достъпни цени. Те са престижни и могат да бъдат една разумна инвестиция с висока възвръщаемост. Предлагат пълни удобства на живущите там, част от които е и лесният достъп до:

  • Детски градини, ясли и училища;
  • Заведения за хранене;
  • Магазини;
  • Аптеки;
  • Салони за красота и др. 

Сред най-големите предимства на този район е спокойната обстановка, която той предлага на своите жители. Разгледайте офертите на SUPERIMOTI и направете информиран избор. 

Кои са най-търсените?

Изборът на имот зависи от много неща. За да “отсеем” множеството предложения, е важно да знаем какво точно търсим и каква е максималната сума, която сме готови да похарчим. Ако сме се ориентирали към квартал Симеоново или Драгалевци, трябва да сме наясно с високите цени, на които се продават жилищата. Те са подходящи за купувачи с добър статут, което прави инвестиция в подобно имущество възможна. Сред най-търсените жилища са двустайните и тристайни апартаменти, малките семейни къщи и парцелите в регулация. 

Какви видове ще намерите в SUPERIMOTI?

Драгалевци е един от най-привлекателните квартали около столицата, който съчетава модерната динамика и извънградското спокойствие. Разположен е в подножието на Витоша и се отличава с чистия си и свеж въздух, който го прави и толкова предпочитан от семействата с деца. Кварталът е комуникативен и разкрива красива гледка, а ниското строителство и бързата връзка със софийските артерии е още една причина да заложим на имотите в Драгалевци. В SUPERIMOTI Ви очакват различни видове оферти, които се определят като силно търсени и предпочитани: апартаменти, етажи от къща, къщи и вили, бунгала, търговски имоти и др. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *