post

Изборът на жилище е инвестиция за цял живот. Важно е да помислим много добре в какъв точно имот искаме да живеем, преди да вложим средства в свиването на семейно гнездо или в промяната на сегашното ни ежедневие. От значение е постоянният ни адрес, като в София могат да се открият безкрайно много предложения за различни типове апартаменти с хубаво местоположение. Тяхното състояние може да е както чисто ново, така и старо строителство, а някои имоти се предлагат и с пълно обзавеждане. Възможно е да се вземат под наем или да са обявени за продажба. 

Какви имоти се търсят в квартал Дружба

Атрактивни оферти са налични за всички населени места и квартали. Столицата например е развит град, с милиони жители, което на свой ред обуславя търсенето и предлагането на апартаменти като много голямо. Могат да се открият какви ли не обяви за продажба и наем на имоти, които да кореспондират с изискванията Ви за квадратура, локация и цена. 

Апартаменти в Дружба 1

Дружба е един от най-популярните квартали в град София, в който живеят много семейства и студенти. Апартаменти там винаги се търсят, а в superimoti.bg ще откриете страхотни обяви от различен тип. Сред най-търсените и купувани имоти се определят двустайните и тристайните, офисите и магазините. Някои от тях са все още в процес на строителство, а други са напълно готови за живеене. Разгледайте наличните предложения за апартаменти в кв. Дружба и помислете в дългосрочен план. 

Кои са най-важните критерии за избор на апартамент

Изборът на подобен вид имот в квартал Дружба не е никак лесен. Има толкова много неща, които трябва да обмислим, че понякога са ни нужни и месеци, за да решим какъв точно да купим. Основните критерии при селекцията на жилище са:

  • Локация;
  • Изложение; 
  • Тип строителство;
  • Площ;
  • Разположение на стаите;
  • Състояние – обзаведен, необзаведен, построен, в процес на строителство и др.;
  • Инфраструктура;
  • Цена. 

Подобна инвестиция е изключително сериозна, тъй като много от хората теглят ипотечни кредити, за да могат да я осъществят. Това означава, че изискванията на купувачите трябва да бъдат наистина високи, така че вложението да е рентабилно и то години занапред. 

Къде ще открием изгодни обяви

В superimoti.bg ще откриете разнообразни обяви за продажба и наем на имоти от различен тип. Предложените оферти за жилища и търговски/офис помещения в кв. Дружба са изгодни, което ще направи избора Ви интересен и свободен. Доверете се на това място и си осигурете светло бъдеще. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *