post

 

Малки килими се използват за подчертаване на определена зона в детската стая, а също така могат да бъдат функционален и цветен аксесоар за подчертаване на стаята. Големите килими привличат вниманието и ще бъдат центърът на стаята.
За да определите размера на детския килим, преди да купите, можете да направите контури на пода с лента или конец. Това ще ви помогне да се ориентирате по-добре и да улесните процеса на оразмеряване.
Формата на килима в детската стая може да бъде много разнообразна:
• Правоъгълни – класически продукти, подходящи за всеки размер на помещението;
• Кръгли и овални – ефектни и стилни модели, могат да се поставят във всеки ъгъл на стаята, лесно е да се комбинират с тях килими от други форми;
• Фантастична, неправилна форма – килимите от тази форма ще станат запомняща се част от интериора, те могат да бъдат под формата на кленово листо, облак, фламинго и т.н.
Килими в детската стая за момче
В kilimi.com, Ви предлагаме широка гама от продукти, като сред тях можете да намерите подходящи решения за подреждането на детска стая за момчета. Има модели с автомобилни щампи, анимационни герои, азбука.
Отличен вариант би бил нашия детски килим „Трафик“ с изображение на път, който ще бъде чудесно допълнение към играта. Тази опция е под формата на пресичащи се пътища, улици с къщи, прелези, пътни знаци и светофари. Килим като този би бил чудесна идея за подарък.
Килими в детската стая за момичета
Модел за момичешка стая може да бъде избран в ярък нюанс с разнообразни щампи и сюжети: феи, принцеси, замъци, цветя, които несъмнено ще зарадват бебето. Продукти със странни шарки и абстрактни щампи също ще бъдат подходящи за развитие на въображението.
Струва си да закупите килим за детска стая за момчета или момичета от доверени магазини, които вече са се утвърдили на пазара. Ние от kilimi.com, гарантираме за качеството на своите продукти, екологосъобразност, издръжливост и здравина на килима и разбира се хипоалергенност, което е изключително важно за децата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *