post

 

Някога замисляли ли сте се от кой тип почиващи са повечето българи? Дали предпочитат VIP изживяване с релаксиращи СПА процедури или пък живеят за момента и са готови да се отправят в „неизвестна“ посока с кемпер? През месец август Сердика Център си поставя за цел да отговори точно на този въпрос с кампанията „С пазаруването идва и почивката“. В нея всички участници ще се включат в игра за 2 напълно различни награди, от които ще избират. Ето и какви са двете предложения:

VIP преживяване в една от най-романтичните винарски изби у нас

Само на два часа път от София, обградено от безкрайни винени лозя, се намира имението Midalidare Hotel & SPA. Там откриваме доказателството, че хубавото вино върви ръка за ръка с романтични преживявания. Сред неповторимите гледки е разположен кокетен хотел с уникално обзавеждане, а настаняването във VIP апартамента ще донесе незабравими мигове. Какво можем да спечелим, ако се включим в играта на Сердика Център: 5-дневна VIP ваканция за двама, прекарани в тази атмосфера, както и специален винен тур „По пътя на виното“, посещение в музея на виното, а в края на разходката – забавен куиз за знанията. По време на престоя СПА продедурите са осигурени от домакините – джакузи, финланска сауна, инфраред сауна, хидромасажиращи столове и други.

Ваканция – изненада с кемпер?

За типа приключенци, които са готови да съберат набързо багажа и да отпрашат в неизвестна посока, втората награда на Сердика Център е „в целта“ – ваканция с кемпер, осигурен от Camperissimо. 7-дневното пътуване с чисто новия луксозен модел Dethleffs Just 90 може да бъде споделено със семейството – посоката е по желание. Кемперът има всички необходими удобства за пълноценен престой, за да се насладим на непосещавани кътчета и да откриваме всеки ден ново място и спираща дъха гледка.

Кампанията продължава до края на месец август. Всеки, който пазарува в търговския център на минимална стойност от 50 лв. и регистрира своята касова бележка на бюро Информация, може да спечели една от двете екскурзии – по желание. Всеки клиент може да регистрира неограничен брой касови бележки.

Повече информация за кампанията можете да откриете тук: https://serdikacenter.bg/event/265

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *