post

Да се спрете на ламиниран паркет като подова настилка във вашия дом или офис не е нещо необичайно. Добрият външен вид, богатия избор от възможни цветове и шарки, както и различните дебели и достъпната цена, са причините поради които много хора го избират. Но къде да намерите специални отстъпки и ниски цени на ламиниран паркет?

магазин за ламиниран паркет в София

Съществуват няколко вида ламинирани паркети, спрямо това какъв клас са и колко са дебели. По правило по-дебелите настилки от около 12 мм. е добре да се поставят в търговски или офисни площи, където натоварването е по-голямо, докато за домашни нужни е достатъчно ламинат с дебелина от 8 мм. Колкото по-дебел е един ламинат, толкова по-устойчив е той, а от там и неговата цена ще е по-висока. От друга страна, дебелината на ламината не оказва влияние върху неговия монтаж, но при всички случаи е добре да го прави професионалист.

Специални отстъпки и ниски цени на ламиниран паркет – възможно ли е това?

Абсолютно е възможно, ако се доверите на Parketilazur.com, където ще намерите едни от най-достъпните и конкуренти цени на ламиниран паркет. Портфолиото им от продукти включва различни видове, дебелина и клас ламинати, винилови и дъбови настилки, голям избор от цветове и шарки и всички с необходимото качество и изискуемият сертификат за устойчивост. В специалната секция “Промоции” на техния сайт ще намерите широк асортимент от стоки на преференциални цени, които напълно ще удовлетворят вашия вкус и желания. Освен това от магазинът обещават допълнителни 5% отстъпка от цената на подовата настилка за всеки, който направи поръчка на повече от 50 кв.м. ламиниран паркет.

Освен традиционния ламиниран паркет, ще намерите трислойни паркети, винилови ламинати, LVT настилки, мокетни плочи и много аксесоари като лайнси, подложки и первази. Може да посетите и техните физически магазини в София – кв. Младост 1, блок 25, до вход В или на бул. Цар Борис III № 181.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *