post

Организацията на погребение в София е тежка и нелека задача, без значение колко психически здрав е човек. Загубата на близък винаги е тежък удар, а ние сме наясно как в такива моменти на хората изобщо не им се занимава с каквото и да е. Ако никога досега не сте се сблъсквали с подобни неша, ситуацията е още по-притенителна. Не знаете кое е правилно, как да постъпи и искате всичко да мине наред.

Винаги е добре да се свържете с траурна агенция още в самото начало. Дори и да не знаете нещо, служители там ще ви дадат насоки как да процедирате. Освен това, повечето траурни агенции предлагат услугата цялостна организация на погребение в София. Това много облекчава хората.

Що се отнася до това какви са необходимите документи, то един от тях задължително е смъртният акт. Всеки лекар може да издаде такъв. Изключение правят само парамедиците от Бърза помощ. Някои траурни агенции разполагат и с лекарски екип. Необходимите документи за организация на погребение са съобщение за смърт, лична карта на покойник и документ, доказващ родствената връзка на починалия с титуляра на гробното място.

Траурна агенция Бордо, например разполага с лекар, който може да изпрати веднага и да констатира смъртта. Освен това тя може да се заеме с всичко и цялостната организация на погребение в София до най-малкия детайл. Деликатния и съпричастен екип ще подсигури ковчег, кръст, транспорт, престой в хладилна камера до 24 часа, катафалка, изкопаване и зариване на гробно място, административни такси, издаване на смъртен акт, присъствие на агент по време на ритуала, 10 бр. некролози и запазване на помещение за раздаване. Тези услуги са в основния минимален пакет за погребение, чиято цена е 780 лева. Траурната агенция предлага и други видове траурни услуги и стоки, кетъринг, цветя, жито, вино, питка и др. Тя е на разположение денонощно на телефон 0876 333 836 за безплатни консултации.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *