post

Ако размишлявате дали да купите комби система за градината си, трябва да знаете, че те определено крият безброй предимства. Щом се запознаете с тях, няма да имате съмнения в предстоящата си покупка.

В професионални машини и техника Koledzhikov ще откриете разнообразие от комби системи с различни приставки, които ще ви позволят да обработвате земята лесно и качествено, да косите тревата, да кастрите храсти и плетове, да обкантвате и т.н.

Какво представлява една комби система?

Комби системите са задвижвани от двигател, който включва моторна глава с много сменяеми приставки. На практика това го прави „all-in one“ уред, който ще ви е полезен за всичко и по всяко време.

Прикрепвайки към базата различни инструменти, можете да изпълнявате голям брой задачи, без да е необходимо да купувате широка гама от различни градински инструменти, всеки със собствен захранващ блок.

Комби системите включват многофункционални инструменти за изпълнение на задачи като косене, подрязване на жив плет, култивиране на почвата, метене и почистване, издухване на листа, подрязване и много други. Всъщност със системите от този вид няма много ежедневни градинарски задачи, които да не можете да изпълните. За домашна употреба този комбиниран уред е перфектното решение. Нека да видим кои са и останалите му позитиви.

Лесно съхранение

Съхранението и достъпът до инструменти е много по-лесен в сравнение с използването на различни други отделни инструменти, които обикновено са по-големи на размери и по-тежки. Валът е тесен и не заема много място в гаража ви. Различните приставки за градински инструменти, които се свързват към него, могат да се съхраняват на едно място. Размерът им е малък, както и теглото им. Това означава, че ако не разполагате с много пространство, тогава си е направо задължително да изберете комби система вместо отделни машини с едно предназначение. Също така приставките и комби системата по-лесно се транспортират и се побират в превозно средство.

Бърза настройка и използване

Фактът, че този тип уреди работят само с един основен двигател за системата, а към вала се добавят различни инструменти, означава, че се поддържат лесно. Можете да настроите комби системата да прави това, което искате без никакви усилия.

Комби системите са идеално решение за намаляване на броя на всички основни отделни градински инструменти, като същевременно не ограничавате разнообразието от дейности, които можете да извършвате в градината.

gradinski uredi 2

Гъвкавост

Със сигурност се случва да работите в определена зона на градината и да е необходимо да смените инструментите. За щастие, този тип системи осигуряват гъвкавостта, от която се нуждаете, за да изпълнявате различните задачи – без да се налага да губите време в настройка на втора или трета машина!

Например, заели сте се да подрязвате храстите, но трябва и да пометете. Благодарение на приставките ще направите бърза смяна. Или пък подрязвате клони, но трябва да продухате листата – въпрос на минута-две е да смените приставките и сте готови.

Ако знаете кои инструменти ще ви трябват, тогава единственото нещо, което трябва да направите, е да ги занесете в градината ви.

Някои комби системи са снабдени и с чанта за пренасяне (може да бъде и калъф), която улеснява местенето им от място на място. В нея компактно се подреждат системата и приставките.

Удължители

Сред различните приставки има и удължители, които ви позволяват да достигнете до области, които другите инструменти обикновено не могат да достигнат. Това е особено полезно при подрязване на жив плет или храсти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *