post

А1 Видеотека продължава да предлага на зрителите хитови заглавия на достъпни цени. През месец юни абонатите на Xplore TV ще могат да се насладят на селекция от хитови филми, включваща ленти за всеки вкус като „Дакота“, мистерията „Последна нощ в Сохо“ и научнофантастичния трилър „Зона 414“.

Семейната лента „Дакота“, която през юни зрителите ще могат да гледат в А1 Видеотека, разказва за наскоро овдовялата самотна майка Кейт Сандърс, която живее във фамилната ферма в Джорджия с дъщеря си Алекс. Те се борят за оцеляването на стопанството, а предизвикателствата стават още по-големи, когато на прага им се появява кучето Дакота. Покойният баща на Алекс е морски пехотинец и е накарал свой приятел да му обещае, че, ако нещо се случи с него по време на войната, кучето му Дакота ще бъде върнато живо и здраво у дома. Така Дакота нахлува обратно в живота на главните герои и го преобръща с главата надолу. Преминавайки през много трудности, те се научават, че няма нищо по-важно от това да пазиш своето семейство и всичко, което то цени.

А1 Xplore TV предлага и мистерията „Последна нощ в Сохо“, която разказва за Елоиз “Ели” Търнър – младо момиче, обичащо музиката и модата на Лондон през 60-те години на миналия век и мечтаещо да стане моден дизайнер. Именно модата е и причината да напусне малкото градче, в което е израснала. Една нощ Ели сънува странен сън, който я връща назад във времето и я пренася в любимите ѝ години на суинга. В него тя за първи път вижда красивата уверена блондинка Санди. В съня ѝ Санди започва връзка с очарователния Джак. Сънищата ѝ обаче правят рязък обрат, когато тя разбира, че Санди не живее бленувания от Ели живот, а всъщност е жертва на тормоз, а дори и на убийство. Ели се впуска в спирала от въпроси и започва да търси техните отговори, докато светът ѝ става все по-объркан, а границите между сънища и реалност – все по-неясни.

Любителите на научнофантастичния жанр могат да се насладят на филма „Зона 414“ в А1 Видеотека през юни. Лентата се развива в близкото бъдеще в колония, изпълнена със свръх модерни хуманоидни роботи. Когато дъщерята на създателя ѝ изчезва някъде из Зона 414, той наема частния детектив Дейвид Кармайкъл, за да я върне у дома. От своя страна Дейвид си партнира с изключително технологично напредналия хуманоиден робот Джейн. Преминавайки през редица предизвикателства, те бързо започват да сглобяват мистерията, разкривайки престъпление, което ги кара да поставят под въпрос цялостния произход на „Зона 414“.

А1 Xplore TV предоставя на зрителите възможността да се насладят на нови хитови заглавия, които само допреди няколко месеца са били в киносалоните. Освен тях, абонатите могат да гледат над 20 000 други филми и сериали с първокачествен звук и картина. Срещу изключително достъпна такса потребителите могат да наемат заглавие по свой избор и да го гледат неограничен брой пъти през следващите 48 часа. Със своите AI препоръки платформата запаметява вкуса на своите потребители и с времето започва да им предлага все по-близки до техните предпочитания заглавия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *