post

Повече от 600 000 дневни бонус пакета бяха раздадени през първия месец от играта на телекома

 

Над 200 хиляди от потребителите на A1 са се включили в играта на телекома „Моят A1 ти е на късмет“ през първия ѝ месец. Данните показват, че те са завъртели Колелото на късмета в Моят А1 близо 1,5 млн. пъти.

Така в периода 1-31 юли 2022 г. участниците са активирали над 620 000 дневни бонус пакета. В над 40% от случаите печалбата им е била 5000 MB на максимална скорост за 24 часа – достатъчни за цял ден музика и филми. В челната тройка на най-масовите бонус пакети влизат още тези с неограничени мегабайти и със 100 национални минути.

От началото на юли до началото на август близо 170 хиляди души са се регистрирали в играта за предметни награди, в която големият приз е BMW X4 xDrive. Само през изминалия месец 31 от тях вече спечелиха смартфон Samsung Galaxy A33 5G, а същия късмет ще имат още десетки абонати на A1 – за всеки ден до края на играта през октомври ще се раздава по едно устройство.

Около 80% от завъртанията на Колелото на късмета в Моят A1 са приключили с регистрация за предметна награда. Причината за това е, че по-големият брой регистрации повишава шансовете за голямата награда, която ще бъде изтеглена на 10 октомври.

Освен BMW X4 xDrive, смартфон и бонус пакети, Моят A1 подарява на потребителите и нещо много по-важно – време. Платформата, която има свое мобилно приложение и секция в портала a1.bg, дава възможност за управление на услугите, плащане на сметки и преглед на детайлна информация бързо и лесно, по всяко време през компютър или смартфон.

„Моят A1 ти е на късмет“ продължава до 2 октомври.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *