post

Неограничените възможности за разговори, мобилен интернет и достъп до гигабитовите скорости на 5G ULTRA на плановете Unlimited на А1 бяха отличени в престижния международен конкурс „Продукт на годината 2022“. Отличието се връчва на базата на проучване, проведено от Nielsen International сред 2000 потребители в страната. Церемонията за награждаване на победителите в конкурса се проведе на 20 септември в София.

Майя Раковска, директор „Продукти, услуги и роуминг“ в А1 България, коментира при получаване на наградата: „Наградата от „Продукт на годината“ е много ценна за нас, защото изразява мнението на хиляди потребители в България. Влагаме много усилия да предоставяме лесен и достъпен начин за клиентите ни да се възползват от гигабитовите скорости на 5G ULTRA, без ограничения с плановете Unlimited. Благодаря за признанието от името на целия екип на А1 България.“

Телекомът непрекъснато развива предложенията си, за да дава възможност на повече потребители да се възползват от предимствата на 5G ULTRA мрежата на А1, която предлага гигабитови скорости на сваляне на информацията. Тя вече обхваща над 220 града и курорта в страната, а плановете на телекома са до края на годината да покрие с 5G всички населени места с население над 3 000 човека. В допълнение към безкрайните минути и мегабайти в България абонатите на Unlimited разполагат и с включени възможности за разговори и интернет и безплатен достъп до някои от дигиталните услуги Select, които да добавят към плана си по свой избор. За да стимулира дигиталния начин на живот, А1 предоставя на всеки абонат на мобилна услуга възможност да изпробва възможностите на 5G ULTRA без допълнително заплащане. За допълнително улеснение до края на месеца А1 осигурява и подарък смартфон Samsung Galaxy A13 5G за всички нови абонати на един от плановете Unlimited срещу месечна такса от 20 лева, или половината от стандартната за първите три месеца.

„Продукт на годината“ е най-голямата световна награда за иновации в продукти и услуги, гласувана от потребителите. Конкурсът се провежда в повече от 45 държави на всички континенти. Други две иновации на А1 – дигиталният портфейл A1 Wallet и интерактивната телевизионна платформа Xplore TV спечелиха първи места в своите категории през 2020 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *