post

Всички хора, които специфични нужди и изисквания спрямо собствения си компютър предпочитат те сами да си сглобят такъв сами. Сигурно се чудите защо им е да го правят като на пазара има стотици и дори хиляди възможности все някоя от тях би могла да отговори на желанията им. Истината е, че ако разбирате от хардуер и компютри и имате нужда компютъра ви буквално да е като изтребител, защото го използвате за важи делови задачи, е много удобен, бърз и сравнително лесен начин да си сглобите сами машината. Разбира се, ако нямате нужните познания съвсем спокойно може да се обърнете към човек, който има такива с радост ще ви съдейства. Има доста хора и фирми, които се занимават с този тип услуга, именно за да в помощ на онези от вас, за които това е приемливо решение.

С помощта на подходящите компютърни конфигурации в София наистина може да си сглобите идеалният по ваш вкус и желание компютър, който да отговаря на всички ваши изискване. С голяма памет, перфектна видео карта, дънна платка и всичко каквото пожелаете.

Но къде да намерите добри и наистина качествени компютърни конфигурации в София?

Отговорът на този въпрос онлайн магазин Wyertech. В него освен, че ще намерите богата гама от различни компоненти за компютъра, но и може да се сдобиете със супер компактни и лесно преносими десктоп машини с висока надеждност и параметри, които са подходящи както за бизнес клиенти, така и за разработчици и инженери и имат възможност за ъпгрейд.

Освен това може да намерите професионални системи тип работни станции, сървъри за управление и съхранение на информацията с високи характеристики и възможност скалируемост, надеждност и ъпгрейд. Имат и конфигурации за геймърите и всички запалени по игрите хора. Може да изберете между различни столове геймърски конфигурации, така, че да си направите вашия перфектен геймърски компютър с всичко необходимо за едно неповторимо изживяване.

Освен всичко изброено до тук, може да се възползвате и от някоя от допълните услуги в Wyertech като комплексно обслужване на до 4 компютъра и то само за сумата от 120 лева, което си е повече от страхотна оферта. В тази цена влизат услугите: хардуерна поддръжка-профилактика, замяна на дефектирали компоненти, осигуряване на резервна техника, допълнителни отстъпки при покупка на консумативи, антивирусна защита и премахване на злонамерен софтуер, както и конфигурация и инсталация на ОС.

Ще получите допълнителни 15% отстъпка от цената, при условия, че компонентите или частите на компютъра ви са закупени от тях, което също си е една много добра оферта. Може да се възползвате и от допълнителни 5% отстъпка за лоялни клиенти, както и от други страхотни оферти.

Разгледайте сайта им още сега и се възползвате от всички промо оферти. Определено няма да сбъркате в избора си, все пак Wyertech е един от лидерите в момента на пазара с компютри, периферия и компоненти, който се е доказал през годините като лоялен търговец.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *