post

Влагата и мекият климат са основни фактори за привличане на вредители във всеки дом и градина. Освен това е необходимо да поддържате чистота и да следите за пукнатини и цепнатини, защото рискът е по – голям за проникването на неприятели в имота ви. Отстраняването на всякакъв вид вредители освен в жилищна сграда, може да се извършва в селскостопанска, обществена сграда, складове и други обекти.

Не винаги човек може да се справи сам с изтребването на разни гадинки, затова на помощ идват специалистите от hlebarkite bg – сигурният начин да се отървем от различни видове вредители. За да защитите имота си първо покажете къде сте забелязали гадинките и професионалистите ще напръскат с инсектицид, който не оставя миризма, но е възможно да остави бели следи, които се почистват лесно с вода. Докато трае обработката не бива да сте в помещението, а час след това можете да проветрите. За процеса са необходими около 20 мин. за еднофамилно жилище, а за по- големи обекти – малко повече време. Предлагат се услуги като  еднократна обработка срещу вредители като хлебарки, дървеници, мравки, бълхи, паяци, мухи, гризачи, премахване на миризми като урина, изпражнения, мухъл, развалена храна, гниеща материя, цигари и други, например в помещения, където е имало пожар или наводнение. Освен вътре в помещенията, се предлага и изтребване на вредители на двора и общите части, също така и дезинфекция за унищожаване на вируси и бактерии.

Освен за частни домове, се предлага и обслужване за бизнеса – за унищожаване на битови и складови вредители, като начините и способите са безвредни за човек и са съобразени със законодателството и правилата за извършване на този тип дейности. Също така при нужда се изготвя договор за ДДД и може да бъде изготвена индивидуална оферта за отстраняването на вредителите на обекта. Освен това се изготвят при необходимост документи по изисквания на РЗИ, БАБХ и Вашия одитор.

Препаратите, които използват hlebarkite.bg са безопасни и безвредни за хората, за малките бебета, за домашните любимци, освен ако не са водни организми, които трябва да покриете и да спрете устройството за въздух. 

“Хлебарките БГ” е лицензирана и специализирана компания за професионална борба с различни неприятни вредители. Екип от специалисти с дългогодишен опит прецизно и ефикасно ще ги унищожат с изпитани и успешни методи с разрешени препарати. “Хлебарките БГ” е сигурен и надежден помощник за всеки дом и всяко друго помещение в борбата с нежеланите вредители.

Методът, разработен от компанията за унищожаване на вредителите дава 100 % резултат. Екипите на “Хлебарките БГ” са под строгия надзор на РЗИ и са на разположение в цяла София, София – област, а също така оперират и на териториите на Пловдив, Стара Загора, Пазарджик, Кюстендил, Перник, Благоевград, Пампорово, Девин и Чепеларе. Мисията им е да бъдат полезни на клиентите като ги избавят от неприятелите в имота им.

Борбата с различни видове вредители понякога се оказва нелесна задача за нас като обитатели на различни помещения. Може би няма човек, който да не се е сблъсквал с подобни гадинки у дома. Освен професионална фирма за тяхното отстраняване е нужно поддържането на чистота на сградата, помещенията в сградата, терасите, общите части и дворното пространство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *