post

Турнето се завръща на 9 септември с концерт в Севлиево

 

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour се завръща с нови изненади на 9 септември в град, който за първи път ще усети на живо магията на турнето. Организаторите включват Севлиево в програмата вследствие на стотици получени запитвания от страна на местни граждани. 5 български града вече станаха част от музикалната емоция и доказаха, че родната публика е една от най-ентусиазираните, а нашите изпълнители – на световно ниво. Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour подкрепя българските изпълнители, реализирайки най-големия музикален проект в последните 8 години.

CCTVHET23

Музикалната част в Севлиево започва в 18:00 часа в парк „Казармите“, където на сцената ще се качат Torino & Pashata, V:RGO & Emil TRF, Михаела Маринова, Dara Ekimova, Боро Първи, DENI, Vall, Venda, Виктория, DJ Mascota & McP, нашият хореограф Remi Toin, както и танцьорите от SkyWalkers.

Специално за всички граждани и гости на Севлиево за първи път в програмата са включени и организирани срещи с любимия инфлуенсър на България DENI и латино генг кралете Torino & Pashata. Така, между 11:00 и 13:00 часа в Ритейл Парк всички фенове ще имат възможност да поговорят на живо, да се снимат, да вземат автограф, както и да спечелят FRONT ROW пропуск за концерта.

Повече информация за турнето, активностите, ексклузивни кадри и много любопитни новини може да откриете на Facebook страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *