За сайта

 

Stroimedia.bg е сайт за новини и анализи от сферата на строителство, инфраструктура, имоти и инвестиции. Тук ще намерите актуална информация за развитието на строително-инвестиционния бранш, законодателни промени и държавната политика, устойчивото строителство и развитие. Медията предлага поглед към световните тенденции, както и най-важните за сегмента събития в България и чужбина.

 

Stroimedia.bg представя мнения, анализи и коментари на водещи консултантски компании, на лицата от бизнеса, професионалисти и експерти от бранша.

Stroimedia.bg е собственост на Лъкито ООД.

 

Екипът

 

Петя Ралчева
главен редактор
p.ralcheva@stroimedia.bg
Петя Ралчева има над тригодишен опит в медиите. Работила е като редактор във в-к „Строителство градът”, рубрика „Имоти и инвестиции”, а след това отговорен редактор на рубрика „Енергийна ефективност и устойчиво развитие”. Паралелно с това е редактор на сп.”Индекс имоти” и сп. „Индекс луксозни имоти”, издавани от „Икономедиа”. Участвала е и в организацията на конференции за недвижими имоти BalREc. През 2008 г получава втора награда в годишния конкурс на FIABCI България за отразяване на темата „Недвижими имоти”. Освен сферата на строителството и имотите, има публикувани статии на лайфстайл теми в сп. „Мениджър”, както и в рубрика „Здравословно” в сп. „Меню”.

 

Aлександър Александров
издател
Александър е журналист от 1999 г. (сп. Икономика, сп. Enterprise, сп. Мениджър, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Собственик на уебсайтовете www.pixelmedia.bg, www.projectmedia.bg, www.stroimedia.bg, www.uchi.bg, www.newbusiness.bg, www.teenews.eu, www.konsultirai.me, www.vseznaiko.bg и www.re-loveution.com. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс и Майкъл Крайтън.

 

Контакти

Адрес: София, 1142, бул. Васил Левски, No 4, ет. 2
Телефон: + 359 885 90 52 99; + 359 898 60 61 12
Email: office@stroimedia.bg