post

Смарт часовникът е най-доброто допълнение към флагманския смартфон

 

Приключенията на лятото вървят ръка за ръка с модерните технологии в новата промоция на Samsung. От 4 юли до края на месеца всеки, който закупи Galaxy S22 Ultra, S22+ или S22 онлайн от a1.bg или от физически магазин на A1, може да добави към покупката си Samsung Galaxy Watch4 или Watch4 Classic с 50% отстъпка.

Серията Galaxy S22 е отличен избор за потребителите, които търсят модерно флагманско изживяване. Устройствата притежават мощна камера с Nightography възможности за по-добри нощни фотографии и Adaptive Pixel технология за кадри със супер резолюция. Galaxy S22, Galaxy S22+ и Galaxy S22 Ultra идват с мощна батерия, ярък Dynamic AMOLED 2X дисплей за висока четливост на слънце и най-бързия 4nm процесор в Galaxy устройство досега.

Часовниците са познати на любителите на технологиите и здравословния начин на живот у нас. Те са с мощен процесор, изработен по 5-нанометрова технология, и имат изцяло нов биоактивен сензор с тройна функция, денонощно следяща наситеността на кислород в кръвта, сърдечния ритъм и телесния състав.

Смарт часовниците от серията Galaxy Watch4/Watch4 Classic могат да мерят кръвното налягане и да правят ЕКГ измервания на своя притежател.

Основните разлики между Watch4 и Watch4 Classic са в дизайна – Watch4 е с по-модерни черти и каишка от флуорoеластомер, докато Watch4 Classic е с класически привкус с въртяща се рамка и неръждаемо тяло. Двата модела се предлагат в по-компактен и по-голям размер – 40 мм и 44 мм (Watch4) и 42 мм и 46 мм (Watch4 Classic). И в двата случая по-големият е с 1,4-инчов Super AMOLED екран, а по-малкият – с 1,2-инчов. Наличен е NFC чип, който поддържа Google Pay – можете да използвате часовника си вместо банкова карта.

Поддържат се над 90 различни фитнес активности, като за някои от тях е възможно Watch4 да поддържа връзка с други съвместими устройства на Samsung като например телевизор. Софтуерът поддържа жестово управление, а батерията гарантира до 40 часа автономия и под 2 часа време за зареждане до 100%.

Всичко това прави комбинацията от флагмански часовник и смартфон идеална добавка към всяко лятно преживяване.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *