post

Иглика Йорданова поема позицията Заместник изпълнителен директор на Colliers International в България, съобщиха от компанията. До момента тя е заемала длъжността Мениджър на отдел „Търговски площи”.

Иглика Йорданова става част от екипа на Colliers през 2002 г. Тя има основни заслуги за създаването на отдел „Търговски площи” и позиционирането на компанията като пазарен лидер. През последните 8 години, Иглика и екипът й са работили ексклузивно по проекти като The Mall, Mall of Sofia, Mall of Plovdiv, Grand Mall, Burgas Plaza, Park Mall. Сред най-големите им постижения са и подпомагането на експанзията на  гиганти като Inditex, H&M, Peek&Cloppenburg, New Yorker и Carrefour на българския пазар. От 2008 г. насам, Иглика участва активно в управлението на Colliers България като част от мениджмънт екипа на компанията.

„Приемам новата си позиция като професионално предизвикателство и възможност да разширя погледа и управленските си умения върху бизнеса в неговата комплексност. Ще вложа енергията и идеите си за растежа на бизнеса чрез предоставянe на качествена и интегрирана услуга във всеки сегмент на пазара на недвижими имоти”.

Предишният професионален опит на г-жа Йорданова е в сферата на търговията с бързооборотни стоки. Тя притежава бакалавърска степен по Икономика и магистърска степен по Финанси от Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Член е на Международното сдружение на търговските центрове, ICSC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *