post

През 2013г Българският Съвет за устойчиво развитие ще отбележи Световната Седмица за устойчиво строителство с международно събитие BGBC GREEN FUTURE – платформа за обмен на професионална експертиза,  насърчаване на политики и генериране на идеи.

Традиционното събитие Sustainability Forum Sofia и новата инициатива BGBC GREEN FUTURE във Варна са официалните събития на Български Съвет за устойчиво развитие през Световната седмица за устойчиво строителство и ще се провеждат последователно всяка година в София и Варна.

BGBC GREEN FUTURE ще се проведе на 20 Септември във Варненски Свободен Университет „Черноризец Храбър”, гр. Варна, под патронажа на Министерството на инвестиционното проектиране и с официалното партньорство на Варненския Свободен Университет „Черноризец Храбър”, Германския и Австрийския Съвет за устойчиво строителство – DGNB and ÖGNI.

Включете се във вдъхновяващите информационни семинари и професионални уъркшопи, научете за съвременните международни практики и споделете своето виждане за устойчиво бъдеще в рамките на предстоящото събитие. Международни експерти от България, Австрия и Германия, водещи компании и представители на научните среди ще представят своята професионална експертиза, международни практики и иновативни решения за устойчиво строителство. Събитието ще се фокусира върху едни от най-актуалните теми пред които е изправен целия строителен сектор по света – устойчива реконструкция и реновиране на съществуващи сгради.

Поканени са представители от Президентството, министри, кметове и представители на местната власт, международни и национални компании и представители от бизнеса, производители на строителни материали, водещи архитекти, инженери и проектанти,  експерти по енергийна ефективност, инвеститори и финансови институции,  както и представители от научните среди и студенти.

Непосредствено преди BGBC GREEN FUTURE организаторите Ви канят да се присъедините и към традиционната осма годишна конференция на международните лидери в строителната индустрия – AGC Flat Glass, Dorma и Alukonigstahl

Пълната програма можете да разгледате на www.bgbc.bg .

В инициативата може да се включите на тел. +359 2 964 13 20 или е-мейл: office@bgbc.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *