post

Красимир Ангелов ще заеме позицията мениджър „Корпоративни клиенти” в една от водещите компании за продажба на луксозни имоти Unique Estates. Ангелов има опит на различни мениджърски позиции както на българския, така и на международния пазар.

„През 2013 година наблюдавахме раздвижване в корпоративния сегмент на пазара и виждаме голям потенциал в този сектор. Unique Estates е наложена като компания за елитни луксозни имоти, затова преценихме, че развитието на изцяло ново направление ще бъде по-ефективно за този таргет клиенти – представители на средния и висок мениджмънт в български и чуждестранни компании” коментира Весела Илиева, изпълнителен директор на Unique Estates.

„Избрахме за мениджър „Корпоративни клиенти” Красимир Ангелов, тъй като има голям опит както в рамките на холдинга, така и в международни компании. Основната ни задача ще бъде да разработим един изцяло нов за пазара продукт, насочен както към наематели, така и към купувачи.

Екипът на новото направление, начело с Ангелов, ще разработи пакети, които ще отговорят на високите изисквания на клиентите от средния и високия мениджмънт в страната”, допълва Илиева.

Професионалният опит на Красимир Ангелов включва различни позиции, свързани с работа с ключови клиенти, както и с бизнес решения за различни индустрии. Работил е и по развитието на дистрибуторска и търговска мрежа на външни пазари като Русия и множество балкански държави. Има опит в сфери като недвижими имоти, телекомуникациите и IT сектора. Бил е ръководител на консултантски екипи и е участвал в обучението на кадри. В професионалната му биография стоят компании като АДРЕС Недвижими имоти, Булдент. Авенир Телеком, Ксерокс Балкани. Бил е специалист в програма PHARE, проект „Реконструкция и модернизация на Българските митници”.

 

Завършил е магистърска степен в УНСС със специалност “Икономика и управление на индустрията”. Участник в редица семинари за усъвършенстване на ръководните умения в търговската сфера. Владее английски и руски език.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *