post

Търговски център “Мега Мол” в кв. “Люлин” ще отвори врати на 12 септември. Новият център ще има над 100 магазина, ресторанта и кафетерии с разгърната търговска площ от 24 хил. кв. м. ще посрещат посетителите с микс от международни и български търговски марки като: Reserved, Cropp, House и Mohito, Sport Vision, Techmart, Hippoland. За първи път в търговски център в България ще бъдат включени концепциите на хипермаркет Billa и специализирания магазин за електроника Techmart. За децата в търговския център е предвидена както площадка за игри на открито, така и специален кът за забавления от Capella Play, съобщава Регал.

“Мега Мол” се намира между два основни булеварда – “Царица Йоанна” и “Д-р Петър Дертлиев” и осигурява бърз и лесен достъп с лек автомобил. Разполага с паркинг с над 500 паркоместа, топла връзка с метростанция “Западен парк” и с директен вход от ниво -1 от общо четири търговски нива. Предлага и отличен достъп с мрежата на градския наземен транспорт.

Проектът бе започнат още през 2007 г., но след изкопните работи кризата прекъсна строителството почти до края на 2011 г.

Инвеститор и предприемач на проекта е австрийската фирмена група Real4You. Компанията, чиято централа е в Ансфелден до Линц, е основана през 1995 г. и от създаването си специализира в областта на проектирането и развитието на недвижими търговски имоти в цяла Европа. ЕЦЕ България отговаря за управлението и отдаването на търговски площи в мола.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *