post

Иновативният център UniCredit Pavilion отвори врати в Милано в края на миналия мсец. Високотехнологичната постройка с изключителен дизайн се намира на модерния площад „Гае Ауленти“ до централата на УниКредит UniCredit Tower. В UniCredit Pavilion са планирани много културни събития, изложби, конференции и други инициативи.

„Тази сграда има за цел да бъде средище за дискусии, дебати и различни значими събития в Милано. UniCredit Pavilion събира на едно място икономика, култура и изкуство, като по този начин заявяваме своята идентичност като международна група“, каза Джузепе Вита, председател на УниКредит.

Сградата е проектирана с мисъл за опазване на околната среда. За изграждането й са използвани естествени материали и модерни строителни технологии.

Иновативната сграда се издига 3 етажа над земята и е с капацитет от 700 души. Модерният дизайн на сградата позволява площта да бъде разделена на по-малки помещения, което дава възможност да се правят различни конфигурации и оптимизира наличното пространство. UniCredit Pavilion съчетава и мултифункционална галерия, предназначена за различни видове изкуство.

На втория етаж на сградата има целодневна детска градина за служители на УниКредит и жители на квартала. Детската градина е с капацитет 50 деца до тригодишна възраст. Последният етаж на UniCredit Pavilion е обособен за целите на бизнеса – бизнес събития, срещи и конференции. Вплетени в конструкцията на сградата са два огромни панела – 12-метрови екранни „криле“, които се разтварят към парка в близост и площад „Гае Ауленти“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *