post

Том Круз продаде впечатляващ свой имот в Холивуд за 11,4 млн. долара, което е с близо 2 млн. долара по-малко от обявената в началото на годината търсена цена. Изглежда, че звездата от „Мисията невъзможна“ се е захванал сериозно с присъствие на пазара на недвижими имоти, доколкото напоследък се въртят слухове, че Том Круз искал да спечели 20 млн. долара за друг свой имот в Бевърли Хилс, пише в. „Дейли мейл“, цитиран от БГНЕС.

Миналата седмица „Варайъти“ съобщи, че който има желание да се сдобие с изглеждащото като дворец имение, ще трябва да се раздели с 50 млн. долара. С последната си сделка звездата е изпълнил поне една „възможна мисия“, шегуват се в Холивуд.

Продадената къща изглежда доста впечатляващо, доколкото има няколко стъклени стени и гледката й може буквално да спре дъха на неподготвени за това хора. От вътре дъбовите подове стигат до стени с венецианска мозайка, което придава изключително топъл вид на постройката. Тя има три спални, всяка от които със собствена баня, и според познавачи къщата е идеална за малко семейство.

В допълнение към основната постройка има и къща за гости с четири спални, още толкова бани и кухня. На ливадата е разположена друга екстра на имота – басейн с водопад и спа кътче. А за доброто настроение на собственика на имота и неговите гости се грижи съдържанието на винарната и залата за дегустации, която е идеална за партита в тесен кръг.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *