post

Транспортирането на товар до чужда страна често пъти се нуждае от предварителна подготовка, която започва с проучване на пазара, избор на дестинация и фирма за превоз. След това обаче най-вероятно ще се наложи да бъдат посочени допълнителни данни за товара като количество, обем, цена и заплащане на транспортната услуга.

Обикновено всичко това се прави от фирма – партньор, която е специализирана в сферата на спедицията и транспорта. Една от най-предпочитаните такива фирми у нас в областта е ИА ТРАНС ЕООД, която има сериозен опит в сферата на транспорт, спедиция и логистика.

Сред предимствата й са модерен автомобилен парк, складова база, опитен екип и висока степен на надеждност и сигурност при осъществяване на транспортните услуги. Всичко това може да бъде потвърдено от множеството доволни партньори на компанията както у нас, така и в чужбина.

Нейните консултанти могат да договорят най-изгодните условия по транспортиране и застраховка на всякакви видове товари. Те носят отговорност също и за предотвратяване на някои сериозни неприятности. Такива могат да бъдат например липсваща стока по време на транспортиране, грешка в документите за транспортиране; допълнителни такси и различни други проблеми.

Избирайки услугите по спедиция и логистика на ИА ТРАНС, клиентите получават гаранция, че фирмата – превозвач е легитимна. Освен това нейният екип им осигурява цялата необходима информация за транспорта до съответната държава и ги консултира за оптималните варианти.

Компанията е събрала едни от най-опитните специалисти, занимаващи се със спедиция и логистика в България и инвестира много в повишаването на тяхната квалификация и мотивацията им да работят добре.

В добавка дългогодишният опит на екипа и успешното позициониране на ИА ТРАНС позволяват на фирмата да предложи и едни от най-достъпните у нас цени за спедиторски и логистични услуги. Това разбира се не е за сметка на качеството и надеждността им. Резултатът е множество дългосрочни партньорства и доволни клиенти, които работят с нея от много години.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *