post

Заводите за гуми на Bridgestone в Бетюн, Бургос и Познан бяха отличени с награди от General Motors Company (GM) за доставчик с върхови постижения в качеството за 2015 г. Мениджърите по качеството на трите завода приеха наградите на официална церемония, състояла се на 16 септември 2016 г. в централата на GM Europe в Рюселсхайм.

Наградата за доставчик с върхови постижения в качеството е международно признание. За да получат отличието, номинираните кандидати трябва да отговарят на строги критерии за качествено представяне, определени от GM, в т.ч. качество на продукцията и сертификация на изискваните от GM системи за управление на качеството.

“Целта ни е да служим на обществото като предоставяме най-високо качество, ето защо наградата на GM е голяма чест за нас“, сподели Кристоф де Валроже, вицепрезидент „Оригинално оборудване“ в Bridgestone Europe NV/SA. „Отличието е признание за всички членове на екипите в заводите, поели пълния ангажимент да задоволят нуждите на нашите потребители,“ добави той.

Производствените центрове на компанията в Бургос и Бетюн получиха наградата за първи път, докато Познан се сдоби с отличието за втори.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *