post

Световният лидер в производството на гуми и каучукови изделия се завръща в Женева със силно послание в подкрепа на всеки човек чрез иновации и партньорства.

Щандът на Bridgestone в зала 6, щанд 6253 ще насочи вниманието на посетителите към последните разработки на Bridgestone и Firestone за Европа.

Партньорства и иновации

Централно място на щанда заема партньорството между Международния олимпийски комитет и Bridgestone като официален спонсор. Фриз с внушителни изображения отвежда посетителя на пътешествие сред иновациите от света на спорта и разработването на автомобилни гуми. Кулминацията идва с гумите Bridgestone DriveGuard и DriveGuard Winter. След представянето си за първи път в Женева през 2016 гумите DriveGuard имат изключително успешна година и печелят награди в Германия, Великобритания, Ирландия, Португалия и Франция1.

Темата за иновации продължава с представянето на най-новата Run-Flat технология, заедно с гумите ECOPIA, разработени с технологията „ologic. Всяка от изложените гуми се съпровожда от подробно описание на най-важните ѝ функции.

Приближавайки се към щанда, ще забележите внушителната визия на новия Aston Martin DB11, оборудван с 20-инчовите спортни гуми Potenza S007. Bridgestone е ексклузивен доставчик на гуми за модела DB 11. На щанда ще бъдат изложени и гумите Potenza S001, както и последното поколение гуми Turanza T001.

Новата серия автомобилни гуми на Firestone с висока гаранция за сигурност

За пръв път на изложението в Женева участват новите гуми от серията на Firestone Roadhawk: създадени за по-дълготрайно използване2; те осигуряват най-доброто сцепление при влажна пътна настилка от клас „А“, според системата за етикетиране на гуми в ЕС (EU–label), както и най-безопасното спиране върху суха настилка за този клас3.

Успоредно с тях присъстват и гумите Vanhawk 2, здрави и гъвкави, подходящи за леки автомобили. Те осигуряват необходимата сигурност на пътя, която Ви помага да свършите своята работа.

Селекцията от автомобилни гуми на Firestone се допълва от гумите Destination HP за SUVта. Това са спортни гуми и категоричен фаворит на феновете на Firestone, които обичат свободата при шофиране!

Освен това Firestone кани всички посетители да се присъединят към последния им проект Firestone Music Tour за спонсорство на най-добрите летни музикални фестивали в цяла Европа и ги приканва да се снимат за спомен от изложението!

Екипите на Bridgestone и Firestone Ви очакват на Международното автомобилно изложение Geneva Motor Show 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *