post

Зала „Универсиада“ в София е обявена за публична продан за малко над 15,6 млн. лв. Обявата е публикувана от частния съдебен изпълнител Стоян Якимов, съобщава investor.bg.

Срокът за подаване на заявките е от 12 юни до 12 юли. Желаещите да участват в търга трябва да осигурят задатък в размер на 10% от началната цена, става ясно от съобщението.

През 2008 г. едноличен собственик на зала „Универсиада“ става дружеството Велдер Билд ЕАД, а стойността на сделката е 9,5 млн. лв. Сред предметите на дейност на компанията е проектиране, строителство, ремонт и поддръжка на промишлени, жилищни, административни и селскостопански сгради и съоржения, показва справка в Търговския регистър.Едноличен собственик на капитала на Велдер Билд ЕАД е Велдер – БГ.

Велдер Билд ЕАД има задължения в размер на близо 8,5 млн. лв. към КТБ, показва докладът за некоректните длъжници, публикуван на сайта на банката през февруари миналата година.

В момента управител на залата е треньорът на баскетболния клуб „Левски Лукойл“ Константин Папазов, става ясно от съобщението на частния съдебен изпълнител.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *