post

Когато започне ремонт, всеки от нас има нужда от партньор до себе си. Освен помощта, която ще получим от страна на семейството и приятелите, ние не можем да продължим напред без сигурен доставчик на услугите кърти, чисти и извозва.

Добрите изпълнители не правят компромис и реагират скоростно на поставените задачи. Навременната консултация с нашите специалисти може да спести редица проблеми, в което неведнъж са се убедили клиентите ни. Някои от вас ни търсят, когато вече е станало късно, а други са предвидливи – бъдете с предимство пред останалите, не подценявайте необходимостта от нашата намеса.

Отличните отзиви за работата на майсторите, които представляват фирмата ни, са достатъчно условие да считате, че работата ще бъде извършена безупречно, качеството ще е на ниво, а цените напълно достъпни.

Къртене

Техниката, с която разполагаме и обучените екипи, позволяват къртенето на всеки вид материал. Няма значение дали се налага премахването на стени, прегради или някакви съоръжения, които са част от жилищния или офис имота. Къртим бетон, тухла, панел, като гарантираме запазване на цялостния дизайн. Рискът от грешки при къртенето при нас не съществува. Взимат се всички задължителни мерки, прави се първоначален оглед, и едва след сериозна преценка се пристъпва към същинското действие.

Чистене

Най-неприятната дейност след разрушаването на стени или други детайли е почистването. Тук е моментът да се ангажираме със събирането на строителните отпадъци и прашните купчини. Вместо да се чудите как да се справите в суматохата от ремонта вкъщи или на работното място, вие ще бъдете значително облекчени от нашата помощ.

Разполагаме с нужните за целта санитарни материали, за да се изпълни отговорно и качествено заданието. По този начин ви измъкваме от сложната ситуация, а и съвсем сигурно е, че проблемите със съседите ще ви се разминат. В противен случай опасността от конфликти и евентуални санкции е напълно реална, тъй като на никого не му доставя удоволствие да ползва замърсен асансьор, общи площи във входа или пред блока.

Извозване

Не на последно място от съществено значение е и услугата извозване на строителните отпадъци след ремонт. Ако все пак решите да ги почистите сами, трябва да знаете, че нищо не приключва с този етап. Ред е на извозването към регламентираните за целта места. Битовите контейнери не само, че не са подходящи, а и е забранено да ги ползвате с такова предназначение. Замърсяването на околната среда също е абсурдна постъпка, ако приемате себе си за гражданин, спазващ общинските разпоредби. Във вашите ръце е правилното решение да разчитате на коректно и професионално обслужване от наша страна.

Извозването на отпадъци може да бъде и при всеки друг повод, ако например искате да почистите мазето или тавана си, да се освободите от непотребните вещи и стара техника и т.н.

Нашите предимства пред конкуренцията в сферата на кърти, чисти и извозва:

Оборудването

Всяка реномирана и уважаваща себе си фирма трябва да разчита на професионална техника. Не може да се кърти с обикновен чук, нито с бормашина, колкото и лесно да изглежда отстрани. Боклукът също няма как да се извози ръчно, или ако се доверим на ненадеждни камиони.

Къртенето не е просто събаряне на безполезни за нас стени, то е фина дейност, изисква старание и прилежност, както и задължителното съвременно оборудване. Само така се постигат отлични резултати и не са налице никакви оплаквания.

Изгодни цени

Цената никога не е единствен фактор и не бива да бъде, но ние работим съвестно, без да е нужно да завишаваме изкуствено стойността на изпълнените дейности.

Консултация от специалисти

Съветите от специалисти винаги могат да разрешат и най-сложните казуси, пред които сме изправени. Ако имате каквито и да е опасения за къртенето у дома, може да получите ценни насоки, план и стратегия за действие, както и възможните ходове за излизане от ситуацията.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *