post

Цените на интериорните врати са различни, но защо това е така? Главната разлика в стойността им е заради качеството, което определя за кой артикул да платим повече и за кой не. На българския пазар се предлагат вносни и родно производство врати със своите специфики.

Предлагани интериорни врати на пазара

Интериорните врати, изработени от ПДЧ, са с по-ниска цена. Те са с изчистен дизайн, което ги прави лесно съчетаеми с помещенията, за които са предназначени, но що се отнася до здравина – не може да влагаме големи надежди в тях. Ако качеството е приоритет, вратите, на които трябва да обърнем внимание са тези от MDF или по-високия клас HDF.

Цените, които виждаме в интернет, в повечето случаи са базови. Най-добра представа за тях и за техните технически характеристики може да добием на място в магазина, след консултация с компетентно лице. Така ще видим за кои модели си заслужава да дадем малко повече пари.

Качеството е едно от важните условия, но има и други фактори, които влияят върху ценообразуването. Ако за изработката се влага повече ръчен труд или скъпи материали, съвсем нормално е и цената на интериорните врати да бъде завишена. Реално погледнато е по-добре да дадем малко повече пари, но да знаем, че покупката си струва и дълго време ще я ползваме.

Най-често би ни направило впечатление, ако една врата е със стойност около 60-70 лв., отколкото такава, която струва 300-400 лв. Трябва да се запитаме за качеството, което предлага и едната и другата врата. След това вече може да пристъпим и към самата покупка.

Цените на интериорните врати българско производство не е задължително да бъдат високи. Могат да се намерят и на съвсем достъпна за потребителя цена, които също да удовлетворят напълно желанията на всеки за хубава визия и ниска цена.

В разгара на летния сезон повечето търговци предлагат и различни промоции, от които може да се възползваме и така да имаме желаната врата на достъпна цена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *