post

13 години след като стъпи за първи път в България, датската верига JYSK отваря врати на третия си магазин в Пловдив. Той се намира на ул. „Македония“ 95 (квартал „Кючук Париж“) в града на тепетата и е 22-ят JYSK Българияу нас. Само през август месец 2018 г. компанията откри 4 нови обекта и затвърди присъствието си в 14 български града. В следващите 4 месеца предстои JYSK България да влезе за първи път в още 3 града в страната.

По повод своята 13-годишнина JYSK България стартира празнична кампания, която ще продължи до края на месец септември. В края на лятото всички клиенти на веригата и любители на скандинавския дизайн ще могат да се радват на намаления до 65%. Традиционно за своите първи 4 работни дни на новите обекти, JYSK предлага на своите клиенти подаръци за първите 100 клиента за деня, направили покупка на стойност минимум 20 лв. Днес ще бъдат подарени 100 завивки, в петък – 100 възглавници, в събота – 100 одеяла, а в неделя – 100 хавлиеникърпи.

„И дватамагазина, коитооткрихмедосега в Пловдив, серадватнаизключителенинтерес, коетогипоставясреднай-успешнитеобектинаверигата в България. Както знаете, JYSK стъпи на българския пазар през 2005 г. именно в Пловдив. От тогава изминаха 13 години, които отбелязвамеоткраянамесецавгустдокраянасептември с националнакампания, в кояторешихмедазарадваменашитеклиенти с намаления до 65%.”, споделиИраидаПаюк, маркетинг мениджър на JYSK за България и Румъния.

“Магазинът в Пловдив е номер3загарда и номер 22 в България. JYSK Българияе добре позната марка в региона, а нашата остава да сме възможно най-близо до голяма част от клиентите ни, както онлайн, така и в градовете.“, каза по повод двата нови магазина Георги Василев, регионален управител на JYSK България.

„Очаквахме с огромно вълнение този ден, защото за нас е истинска радост 13 години след първото си откриване в България, отново да имаме възможността да открием обект именно в Пловдив. Разбира се, очакваме всички почитатели на скандинавския стил с огромен избор на качествени артикули с модерен и изчистен дизайн. Щастливи сме, че и именно от тук ще започне кампанията с празничните намаления до 65% по повод годишнината на JYSK у нас.“, заяви Стоян Стоянов, управител на JYSK Българияв третия обект на веригата в Пловдив.

Веригата магазини продължава да държи и по-високо от средното за страната ниво на удовлетвореност на служителите. Показателят за удовлетвореност и мотивация на служителите в JYSK Българияе (75) от 100, докато средният показател за страната е едва (58).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *