post

От известно време манията около коледните и новогодишни празненства наложи създаването на специални колекции от дрехи, посветени изцяло на Дядо Коледа, Нова Година и настроението, което тези празници носят. Постепенно се появиха най-различни дрехи на тази тематика, като например тениски, различни костюми, дори и бельо. Като една от най-продаваните дрехи през есенно-зимния сезон, суичърите често биват щамповани с най-различни коледни мотиви като елени, кленови листа или коледни звънчета и снежинки. Ако сте фенове на дрехите с коледни мотиви, Ree.bg е идеалното място за закачливи и забавни мъжки суичъри.

Според традицията на Коледа, най-популярният цвят без съмнение е червеният, а след това са зеленият и белият. В идеален тон с коледното настроение, мъжкият суичър с в червено, зелено и бяло и с принт на елени със сигурност ще Ви стопли в студените зимни дни. Освен това, ярките цветове няма как да не привлекат вниманието на околните. Всъщност, този модел е класика в жанра и определено Ви е нужен поне един такъв за да сте в крачка с всеобщото коледно настроение.

switcherАко все пак не искате да изпъквате чак толкова, Ree.bg винаги предлагат дрехи за всички възможни случаи. Мъжката есенно-зимна блуза с дълъг ръкав и качулка е с коледни принтове, макар и не толкова крещящи. В дизайна на този модел присъстват традиционните мотиви – елени и снежинки. Единствената разлика с останалите модели е, че този суичър може да се носи дори и след празниците без да се притеснявате от нечия забележка защо носите коледен суичър след Коледа.

За най-щурите, от сайта имат и специални предложения. Едно от тях е мъжкият коледен суичър с принт, който от гръдната област надолу на практика изобразява мъжко тяло и по-точно мускулест торс. По доста атрактивен начин е прибавен и „колан“ със „препасани“ захарни пръчки. Горната част е щампована с бели снежинки на червен фон.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *