post

На 28-ми и 29-ти септември Университет по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) ще стане дом на най-вълнуващото събитие в сферата.

НЕ ИЗЛОЖЕНИЕ, А ИНТЕРАКТИВЕН ФОРУМ, В КОЙТО ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ И ГОСТИ МОГАТ ДА ВЗЕМАТ АКТИВНО УЧАСТИЕ!

Форумът цели да създаде интеракция между бъдещите специалисти и големите имена в строителството и архитектурата, чрез работилници, лекции, дискусионни панели с успешни личности от сферата в България и света.

Официален партньор на събитието е  Хоризонт Иванов”. На форума може да се срещнете с тях и с още над  30+ компании от строителния сектор като Fibran, Barage, Elit, TAL Engineering, Nemetschek ,Chaos Group, GP Group, ГБС, Strabag,Schneider Electric, Wienerberger, Peri, Alukönigstahl, BS Group, МИКС КОНСТРЪКШЪН, Baumit, HTI, ЮРОКОМ, Hoval, Aeco Space, Red Vertex, Cosmoscube и др. на тяхната уникална интерактивна площ.

Всички щандове за провеждане на интеракциите ще бъдат изградени от велпапе и ще бъдат рециклирани след провеждането на форума. С отношение към природата, форумът ще бъде едно от първите изцяло екологични събития в България.

В централното фоайе ще ви очаква грандиозна дигитална VR кула, изцяло конструирана от СКЕЛЕ, която всеки ще може да посети.

БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ЕКСПЕРТИ 

Успоредно с интеракции по коридорите на университета, в Аула Максима ще се провеждат дискусионни панели с фокус върху едни от най-актуалните теми в сферата на строителството и иновациите. Панелите ще съберат над 20 топ експерти. Гости ще бъдат имена като зам. кмет Генчо Керезов и Кристалин Чавдаров от “Аз мога тук и сега”, както и световни експерти от Турция и Дубай! 

ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ С НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КОМПАНИИ В СЕКТОРА И ОТКРИЙ СВОЯ БЪДЕЩ РАБОТОДАТЕЛ!

Гости ще бъдат ученици, студенти, млади специалисти и хора от бизнеса. Младите специалисти ще могат да участват в интеракции, лекции и дискусии, ще имат възможността да се запознаят с бъдещия си работодател или да намерят своя мечтан екип!

При регистрация за събитието всеки посетител ще получи на място карта с всички интерактивни площи. Преминавайки през всяка площ на компания и решавайки задачата, тя ще му дава стикер, който той ще залепя на картата. Хората, които съберат всички стикери могат да участват в томбола с награди на 3 нива!

ВСЕКИ ЕДИН ЖЕЛАЕЩ ИМА ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ПРИСЪСТВА НА СЪБИТИЕТО НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО.

Единственото изискване е да заявите вашия билет ТУК и да получите своя индивидуален код за достъп. В деня на събитието той трябва да бъде показан на мястото на регистрация, за да получите вашия достъп до най-големия интерактивен форум в строителството и архитектурата.

Подробен график на събитието, както и друга важна информация, можеш да намериш ТУК.

Повече за събитието вижте тук: https://youtu.be/iFWjthsd0yA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *