post

Ремонтът на банята е много важен момент – как да се направи ремонт в банята, така че стаята да изглежда по-просторна и удобна?

Стени

При ремонт на малки бани не е препоръчително да се използват тъмни керамични плочки и широки бордюри с големи декоративни елементи. Избират се само светли и чисти цветове. Има прости трикове, които визуално увеличават височината и ширината на стаята.

Ако плочките са залепени вертикално, банята визуално ще изглежда по-висока. Височината на стаята ще се увеличи визуално, ако границите в дизайна са поставени вертикално. Екипът на sofremont.com разбира от всички тънкости при ремонт на баня, затова може всеки да им се довери за бъдещ проект.

Ако керамичните плочки са подредени по ширина, стаята ще изглежда по-просторна. Керамичната мозайка, която е толкова популярна в наши дни, има огромен брой цветове и нюанси, ще украси страхотно помещението и ще направи малките стаи по-просторни. Може да се използва за цялата стая и за отделни елементи на декора.

Таван

Трябва да се помисли внимателно за тавана, неговия дизайн, цвят и материал, от който ще бъде направен. По-добре е да се помисли за това в началния етап на ремонта на банята. Чудесен вариант е огледален окачен таван. Той може да бъде направена от влагоустойчиви панели или квадратни плочи и точково осветление, което ще създаде ефект на разширяване на пространството. Окачените тавани, изработени от матирана пластмаса или стъкло с фотопечат с вътрешно осветление, изглеждат много добре, създавайки ефекта на разширяване на пространството.

Силно препоръчително е да се използват PVC опънати тавани, които имат огромна цветова гама и могат да бъдат матирани и лъскави. Те ще ви позволят да се реализират всякакви творчески идеи и фантазии.

Гланцовият таван ще създаде най-голям ефект, което ще помогне значително да увеличи височината на банята и визуално да разшири общото пространство. В комбинация с други правилно подбрани материали и необходимия цвят след ремонта на банята стаята ще изглежда елегантна и просторна.

Ъглови вани, душове, мебели, тоалетни и мивки ще се впишат перфектно във всеки интериор. Мебелите за баня, изработени по поръчка за специфичен интериор на баня, ще помогнат да се скрият всички комуникации (тръби, проводници и др.).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *