post

На всеки се е случвало да прави ремонт, да участва в ремонтни дейности или да бъде свидетел на ремонта, който извършва съседа му. Ако живеете в самостоятелна сграда, то шумът не е проблем за околните и може да се разберете със съседите от другите самостоятелни обекти, но ако живеете в блок шумът от машини, работници и местене на мебели не е приятен, като според закона не трябва да се работи в почивния диапазон между 14 и 16 ч. Освен това работата не бива да започва преди 8 ч. сутринта и да надхвърля 22 ч., спрямо законовите разпоредби на всяка община и съответно уведомлението до живущи, наематели и общината за извършване на ремонтна дейност на жилища, офис и бизнес сгради. Спазването на закона е важно, защото по този начин ще избегнете разправии, скандали и глоби.

За извършването на ремонтните дейности можете да се доверите на компания Мега Услуги ЕООД, защото за предлаганите услуги кърти чисти извозва цени са най-изгодни за град София и с гарантирано качество, като се спазват правилата и закона за извършване на ремонтните дейности. Опитните професионалисти за къртене, чистене и извозване работят с качествени инструменти, модерно и високотехнологично оборудване за къртене на стени, къртене на комини, подови настилки, чистене на къщи, апартаменти и помещенията към тях, извозване на отпадъци – строителни материали, стари мебели и други. Освен това се предлагат и почистване на тавани и мазета, извозване на строителни отпадъци, хамалски услуги, асфалтиране, полагане на тротоарни плочки и други. Другото, от което може да се възползвате е: довършителни ремонтни дейности като монтаж на изолации, врати, дограма, замазки, зидария, боядисване, шпакловане, озеленяване, а също така и събаряне на сгради, пътна помощ и много други. Този богат асортимент от услуги едва ли ще намерите при друга фирма, занимаваща се с къртене, чистене извозване. Избирайки Мега Услуги ЕООД за своята фирма за къртене получавате безплатен оглед и консултация, бързо, ефикасно и коректно изпълнение, спазване на сроковете, безопасност при работа и качествен краен резултат.

С дългогодишния си опит, ловкост и професионализъм Мега Услуги ЕООД се справя с всякакви предизвикателства като къртене и извозване, преминаващи от твърдия бетон и опасни обекти до деликатните участъци. Фирмата разполага с високотехнологични машини, а възложената работа се извършва бързо и качествено. Мега Услуги ЕООД е надеждният избор за къртене чистене извозване с гарантирано качество на изпълнение на поставената задача. Доволните клиенти са доказателство за добрия имидж на фирмата и като доверен и сигурен партньор е предпочитан в бранша.

Къртене, чистене и извозване са дейности, които специалистите извършват строго професионално и законосъобразно от къртенето и спазването за шума и наредбите на живущите, чистене не само на терена, а и използваните части, които са замърсени, вследствие на ремонта и извозване на отпадъчния материал до съответните депа. Всичко това, което изисква спазването на правила и законоустановени норми се спазва, за да не се наруши ритъма и комфорта на живот на околните, както и с внимание се подхожда за опазването на околната среда.

Независимо дали ще извършвате малък частичен или основен ремонт, спазването на закона, спазването на часовия диапазон за работа и почивка в комбинация с професионална фирма за къртене, чистене и извозване, вашите идеи за дизайн, уют и комфорт, води до успешно завършване на проекта.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *