post

Изложителите от България и чужбина ще представят над 300 регионални и световни брандове

 

В трескава подготовка са организаторите на наближващото изложение ТЕХНОМЕБЕЛ. Международният формат стартира след по-малко от две седмици и от 23 до 26 април ще събере в София хиляди представители на дървоообработващата и мебелната промишленост.

На площ от 8000 кв.м. ТЕХНОМЕБЕЛ отново ще обедини производители, дистрибутори, търговци и иноватори от сегментите на материалите, машините и оборудването за мебелното производство и дървообработването.

„Провеждайки се за 20-ти юбилеен път, ТЕХНОМЕБЕЛ се утвърди като важно събитие за сектора на Балканите и Източна Европа“, коментират организаторите. И информират, че посетителите на формата, който се провежда на всеки две години, ще се запознаят с предложенията на близо 100 изложители. В залите на Интер Експо Център те ще открият компании от България, Турция, Румъния, Балканите, Източна и Западна Европа, предлагащи над 300 местни и световни брандове. Организатори са Интер Експо Център и Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост (БКДМП).

Напрактика посетителите ще могат да се срещнат с всеки сегмент в този икономически сектор. „Всеки с бизнес интерес в мебелния и дървообработващия сектор може да купи билета си за посещение онлайн на www.iec.urboapp.com“, споделят организаторите. Разбира се, билети ще се продават и на място – на касите на Интер Експо Център, в дните на изложението.

Според предоставенитe от организаторите данни, над 20% от брандовете, които ще бъдат представени на ТЕХНОМЕБЕЛ 2024 са дървообработващи машини и оборудване, 18% – мебелен обков, механизми и детайли, а 15% – бояджийска техника. Следват материалите за производство на мебели и кантове – 14%, лепила, лакове и масла – 13%. вграждане, мивките и смесителите, опаковките и опаковъчната техника. „Освен всичко това, на посетителите имат възможност да се запознаят с иновациите, както и да срещнат визионери от световни величини на съпътстващите събития“, отбелязват организаторите.

До началото на изложение ТЕХНОМЕБЕЛ 2024 остават две седмици. Какви перспективи пред бизнес в сферата на мебелната и дървообработващата промишленост ще предостави формата, предстои да разберем. От 23 до 26 април – в Интер Експо Център.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *