post

Fleetcare – новото решение за управление на гуми и флоти на Bridgestone EMIA, осигурява повишена ефективност и намалени оперативни разходи благодарение на предлагания пълен пакет услуги от един-единствен партньор за мобилност.

  • Fleetcare комбинира първокласните гуми на Bridgestone и решенията за управление на гуми с Webfleet – решение номер едно за управление на флоти в Европа.
  • С подкрепата от доказани технологии, Fleetcare се адаптира към уникалните нужди на всеки транспортна компания и има за цел да намали общите разходи за собственост, да увеличи удовлетвореността на клиентите, да спести време, да осигурява регулаторно съответствие, да увеличи максимално безопасността и сигурността, и да подобри устойчивостта.

Bridgestone, световен лидер в областта на гумите и решенията за устойчива мобилност, стартира Fleetcare – интегрирано решение за управление на гуми и флоти, предназначено за ускоряване на бизнеса им.

Еволюция на Total Tire Care на Bridgestone – Fleetcare съчетава най-добрата в класа гама гуми на Bridgestone и решения за управление на гуми с решения за управление на флоти от Webfleet – телематично решение номер едно в Европа. С Fleetcare собствениците на флоти вече имат възможност да намалят общите си разходи за собственост благодарение на предлагания пълен пакет услуги от един-единствен партньор за мобилност.

Съобразено с уникалните нужди и изисквания на отделните превозвачи

Флотите изискват максимална ефективност, удобство и устойчивост, докато навлизат в бъдещето на мобилността, а портфолиото от решения на Bridgestone бързо се развива, за да отговори на тези изисквания и да създаде нова социална и клиентска добавена стойност.

Новото интегрирано решение на Bridgestone за управление на гуми и флоти – Fleetcare, предоставя множество предимства на клиентите, включително намаляване на общите разходи за притежание, максимално удовлетворение на клиентите, спестяване на време, спазване на нормативните изисквания и повишена устойчивост, безопасност и сигурност.

Fleetcare също така предоставя уникални ползи за бизнеса чрез IoT и изводи, основани на анализ на данни, както и услуги. Той е разработен за мениджъри на транспортни компании, които търсят цялостен и модулен пакет от решения, който добавя контрол на разходите и автоматизация в ежедневната им работа, позволявайки по-добро вземане на решения.

Наличен сега, Fleetcare революционизира пазара на флотите, като предлага решения за управление както на гуми, така и на превозните средства, с интегрирани и свързани данни и отчети, достъпни в рамките на едно споразумение и предоставяни от един-единствен партньор. Благодарение на използването на комбинирани данни за гуми и превозни средства, Fleetcare предоставя по-интелигентни и по-предсказуеми решения за поддръжка, което води до оптимизирана производителност и повишено удобство.

„Вслушване в променящите се нужди на клиентите“

Марк Тежедор, вицепрезидент „Оригинално оборудване и следпродажбена търговия“, Bridgestone EMIA, коментира новината: „Ефективността на разходите, удобството и устойчивостта са трите големи приоритета за флотите в момента. Когато използвате много доставчици на услуги, винаги е предизвикателство да постигнете максимален ефект върху всеки от тези приоритети. Разбираме, че това е ключов проблем за собствениците и флийт мениджърите, поради което развихме Total Tire Care във Fleetcare – интегрирано решение за всички нужди за управление на гуми и флоти.

„Чрез пускането на Fleetcare ние предоставяме уникално и модулно решение, което отговаря на толкова много ключови бизнес нужди, от разходи до регулаторно съответствие, от безопасност до устойчивост. Fleetcare ще помогне за бързо напредване на бизнеса на нашите клиенти на флоти благодарение на синергията между нашите доказани решения за управление на автопарка и управление на гуми. Това пускане е само началото, с по-вълнуващи иновации по пътя.”

Този проект е в съответствие с програмата Bridgestone E8 Commitment, която служи като ос за стимулиране на мениджмънта на компанията, като същевременно печели доверието на бъдещите поколения. Bridgestone E8 Commitment се състои от 8 ценности, подобни на тези на Bridgestone, започващи с буквата „E“ {Energy (енергия), Ecology (екология), Efficiency (ефективност), Extension (продължаване), Economy (икономика), Emotion (емоция), Ease (спокойствие) и Empowerment (овластяване)}, които Bridgestone ще се ангажира да създаде заедно със служителите, обществото, партньорите и клиентите, и заедно да реализират устойчиво общество. Fleetcare е в съответствие с ценностите: „Екология: Ангажирана с развитието на устойчиви технологии и решения за гуми, които запазват околната среда за бъдещите поколения.“, „Ефективност: Ангажирана с максимизиране на производителността чрез подобряване на мобилността.“, „Икономика: Ангажирана за максимизиране на икономическата стойност на мобилността и бизнес операциите.“, „Енергия: Отдадена на реализирането на въглеродна неутралност в мобилността на обществото.“, „Продължаване: Отдадена на непрекъсната мобилност и иновации, които карат хората и света да се движат напред.“, както и „Спокойствие: Отдадена към осигуряване на комфорт и спокойствие в мобилния живот.“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *