post

Модерно, леко и с подобрена функционалност

 

Най-новият модел на устройството за нагряване glo™ – HYPER X2 AIR стъпва на българския пазар в края на месец май тази година. Съвсем скоро пълнолетните български потребители ще бъдат сред първите, които ще могат да избират между седем нови цвята с метален нюанс и елегантен дизайн на продукта.

Последната версия на иновативната технология за нагряване на тютюн glo™ HYPER X2 AIR идва у нас с премиум визия, със стилен алуминиев корпус и представлява най-лекото glo™ досега. Това е вторият модел на устройството, което БАТ България представя за последните шест месеца, когато беше официалната премиера на glo™ в България, отличена със специален приз за „Иновативно събитие на 2022“.

Устройството glo™ HYPER X2 AIR предлага на пълнолетните потребители усъвършенствана технология за индукционно нагряване на тютюн в компактен корпус, с 25% е по-леко от сегашния модел, и е с още по-удобен захват. Устройството е оборудвано с функция за по-бързо нагряване („Boost“), индикатор за състоянието на батерията, иновативен механизъм на отваряне, и може да се ползва до двадесет сесии с едно зареждане на батерията.

„Пускането на най-новата версия на glo™ – HYPER X2 AIR в България затвърждава трансформацията и развитието на нашата компания, и подчертава за пореден път основната стратегия на БАТ да намали въздействието на своя бизнес, като предлага на пълнолетните потребители широка гама от по-малко рискови алтернативи на пушенето*“, посочиха от БАТ България по повод премиерата на модела у нас.

GLO HYPER X2 AIR-2

От компанията допълват, че glo™ е преминало хиляди часове тестове и е подкрепено от солидни научни изследвания. Едногодишното клинично проучване, което БАТ проведе за оценка на въздействието, показа, че пълнолетните пушачи, които са преминали изцяло към glo™, са постигнали значителни и устойчиви подобрения в няколко показателя за потенциална вреда в сравнение с тези, които продължават да пушат. Резултатите от това проучване предоставиха нови важни данни, които допълват доказателствата в подкрепа на glo™ като продукт с намален риск*. Повече за проучването може да прочетете тук.

glo™ HYPER X2 AIR ще се предлага в търговската мрежа в страната с тютюневи стикове за glo™ под утвърдената марка на премиум бранд в България, както и под втори нов продуктов бранд на стикове за устройството. Продуктите ще бъдат налични и в повечето големи търговски центрове, сред които The Mall и Paradise Center в гр. София, Grand Mall в гр. Варна и Mall Plovdiv в гр. Пловдив.

Повече за устройството може да прочетете на www.myglo.bg

 

*Въз основа на тежестта на наличните доказателства и при пълно преминаване от пушене на цигари към негорими продукти. Тези продукти не са без риск. При употребата им се доставя никотин, който води до пристрастяване.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *